Coconblazers te gast op Eynderhoof

Op zondag 22 april maken de Coconblazers weer muziek op Eynderhoof. Daar laten de ambachtslieden zien dat het oude ambacht nog springlevend is.Coconblazers te gast op Eynderhoof

21-04-2018 20:02 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 22 april maken de Coconblazers weer muziek op Eynderhoof. Daar laten de ambachtslieden zien dat het oude ambacht nog springlevend is. Er zijn demonstraties van de smid, kuiper, houtbewerker, mandenvlechter en houtzager. In het bakhuis ruikt het naar vers gebakken brood en lekker gebak zoals knapkoek. De Coconblazers laten u zien en horen hoe een goed stuk blaasmuziek klinkt. Dit alles afgewisseld met enkele zangnummers. De blaaskapel speelt er van 14.00 tot 17.00 uur en brengt leuke goed in het gehoor liggende blaasmuziek waarvan u zeker enkele stukjes zult herkennen uit vroeger tijd. Het volgende optreden van de Coconblazers is op zondagmiddag 6 mei vanaf 14.00 uur op de Open poortendag in Buggenum.

Powered by Blog Grabber