Collecte Jantje Beton in Budel

Jantje Beton komt op voor de rechten van het kind om vrij buiten te kunnen spelen. Ze ondersteunen daarom ook vele projecten en organisaties die ervoor zorgen dat kinderen veilig kunnen spelen. Denk hierbij…Collecte Jantje Beton in Budel

15-02-2019 10:30 – Ingezonden door Redactie

Jantje Beton komt op voor de rechten van het kind om vrij buiten te kunnen spelen. Ze ondersteunen daarom ook vele projecten en organisaties die ervoor zorgen dat kinderen veilig kunnen spelen. Denk hierbij aan speelterreinen, jeugdverenigingen, scholen, enzovoorts.

Jantje Beton kent de formule dat de helft van de opbrengst door de collecterende jeugdvereniging zelf besteed mag worden. In Budel wordt de collecte gedaan door Jeugdclubs Budel. Deze vereniging die compleet op vrijwilligers draait verzorgt wekelijks clubbijeenkomsten voor kinderen van 6 t/m 18 jaar, waarbij sport en spel, creativiteit en buitenleven centraal staan. Daarnaast hebben ze ook nog activiteiten zoals Sinterklaasavond,  carnavalsbal, weekendkamp en natuurlijk het zomerkamp. Dit jaar wordt er gecollecteerd op 25 februari t/m 9 maart. De collectanten rekenen op uw steun tijdens de collecte en hopen dat u ze niet in de kou laat staan.

Eventueel logo van JB erbij

Powered by Blog Grabber