Complete service bij Winzo Meubelen

Bij Winzo Meubelen is een gevarieerde collectie meubelen en slaapcomfort te vinden. Alle stijlen zijn er vertegenwoordigd waardoor er steeds voor ieder interieur wat wils is. Bovendien biedt Winzo Meubelen een complete service aan met onder andere gratis levering, gratis montage en het gratis meenemen…Complete service bij Winzo Meubelen

10-02-2019 17:42 – Ingezonden door Redactie

Bij Winzo Meubelen is een gevarieerde collectie meubelen en slaapcomfort te vinden. Alle stijlen zijn er vertegenwoordigd waardoor er steeds voor ieder interieur wat wils is. Bovendien biedt Winzo Meubelen een complete service aan met onder andere gratis levering, gratis montage en het gratis meenemen van uw oude meubelen.

In de showroom van Winzo, van maar liefst 5000 m2, is alles te vinden voor de inrichting van uw woning. Gaande van zitmeubelen, relaxfauteuils, tafels en stoelen, kasten, salontafels, tv meubelen, eetkamers tot woonaccessoires en verlichting. En wie kiest voor Winzo, kiest voor kwaliteit! Bovendien staat het team van Winzo klaar met eerlijk en degelijk advies, zodat u de beste keuze kan maken voor uw interieur. Een goede klantenservice dragen ze dan ook hoog in het vaandel en dat is merkbaar in diverse aspecten. Niet enkel de gratis levering van de meubels, maar ook de gratis montage en het gratis meenemen van de oude meubels wordt door de vele klanten van Winzo geapprecieerd. Daarnaast kan het feit dat showroommodellen, waaronder vele relaxfauteuils, vaak onmiddellijk leverbaar zijn op veel positieve reacties rekenen. Mensen die dus op zoek zijn naar meubelstukken die meteen beschikbaar zijn, en waar dus geen wachttijd voor geldt, kunnen best eens binnenlopen bij Winzo!

Slaapcomfort is een tweede onderdeel van Winzo Meubelen. Op de tweede verdieping is een ruim aanbod bedden en kasten, dekbedden, kussens en bedtextiel, dressings, seniorenbedden en matrassen te vinden. Merken als Auping, Tempur, Musterring, Velda en Pullman,… hebben hun kwaliteit al lang bewezen en zijn dan ook hoogstaande producten in de collectie van Winzo. Heel binnenkort opent Winzo trouwens een leuke kussenhoek in de winkel waar naast verschillende luxe sierkussens (in alle stijlen, kleuren en vormen) ook diverse hoofdkussens te ontdekken zijn.

Wie rekent op Winzo Meubelen kan dus niet enkel kiezen uit een enorm aanbod maar ook nog eens genieten van tal van extra services. We zetten ze graag voor u op een rijtje:

– showroom van 5000 m2 met diverse stijlen (van landelijk tot modern en van klassiek tot industrieel)

– Gratis levering in Nederland en België

– Officiele dealer van verschillende Europese A-merken

– Gratis all-in service en 5 jaar garantie

– Gratis opruimen van uw oude meubelen

– Directe en gratis levering van showroommodellen

– Persoonlijk interieur-, styling- en kleuradvies

– Unieke woon- en slaapacties van topmerken!

– Gratis parking voor de deur

Winzo Meubelen
Hamonterweg 143
3930 Hamont-Achel

Kijk ook op www.winzo.be

Powered by Blog Grabber