Corridor Mode in Valkenswaard: waar persoonlijke service voorop staat

Al ruim 40 jaar is Corridor Mode te vinden in het hartje van Valkenswaard. Deze kledingzaak is gespecialiseerd in mannenmode en draagt een persoonlijke service hoog in het vaandel. Dankzij de jarenlange…Corridor Mode in Valkenswaard: waar persoonlijke service voorop staat

29-04-2018 14:58 – Ingezonden door Redactie

Al ruim 40 jaar is Corridor Mode te vinden in het hartje van Valkenswaard. Deze kledingzaak is gespecialiseerd in mannenmode en draagt een persoonlijke service hoog in het vaandel. Dankzij de jarenlange ervaring, de mooie collecties en het professioneel advies van het team staat Corridor Mode garant voor prettig winkelen!

Zaakvoerder Christ van den Bosch staat u, samen met medewerksters Ingrid en Astrid, met passend advies bij wanneer u op zoek bent naar een geschikte outfit. “Gaat u graag informeel gekleed over de straat,of kiest u toch voor verzorgd casual? Wij bieden het allemaal!” vertelt Christ. “Ons assortiment richt zich tot mannen die al volop in het leven staan en op zoek zijn naar een gepaste outfit. Bovendien nemen we graag de tijd voor iedere klant.
“ De ruime, overzichtelijke boetiek biedt trouwens ook tal van accessoires, gaande van riemen tot stropdassen en sokken. “We voeren diverse merken zoals Casa Moda, Marvelis en DNR,” legt Christ uit. “En omdat we zelf op inkoop gaan is het ook geen probleem om rekening te houden met de wensen van onze vaste klanten.”

Exclusieve actie HAC-lezers!
Een andere troef is de ruime parkeergelegenheid nabij de winkel. En klanten kunnen met een klantenpas sparen voor interessante kortingen. Daarbij heeft Corridor Mode momenteel een erg scherpe actie lopen, exclusief voor HAC-lezers! Want wie de bon op pagina … uitknipt en inlevert in de winkel krijgt maar liefst 20% korting op de aankoop van een zomerjack! Profiteer dus nu! Corridor Mode is gelegen aan de Corridor 2 in Valkenswaard. De winkel is overigens extra geopend op Koopzondag 29 april en op Hemelvaart, 10 mei. Loop dus snel eens binnen en ontdek de ruime collectie van Corridor Mode. Kijk voor alle info op www.corridor-mode.nl

Powered by Blog Grabber