Creatief Lentefeest Femma Hamont

Op donderdag 26 april was er een creatief- ontmoetingsfeest in de Posthoorn voor een groep van tachtig leden van Femma Hamont.Creatief Lentefeest Femma Hamont

07-05-2018 13:17 – Ingezonden door Redactie

Op donderdag 26 april was er een creatief- ontmoetingsfeest in de Posthoorn voor een groep van tachtig leden van Femma Hamont. Na de welkom en bezinning kon men genieten van een heerlijke-smakelijke “lenteschotel”. Een vleugje ontspanning door de toneelgroep “ De Dollefijntjes” die een aantal sketches brachten die voor het nodige vermaak  zorgden. Even bijpraten samen met vriendinnen met een snoepje en een tasje koffie. Ook de “creagroep” van Femma Hamont stelde hun keramieken kunstwerken tentoon, prachtige resultaten. Handgeklap voor, Corrie en Mireille voor de mooi samengestelde bloemstukjes die onder de aanwezigen verloot werden. Bedankt Femma – bestuur van Hamont en de vele helpende handen die zorgden voor de toneelattributen, de aankleding- en het klaarzetten van de zaal.  Het was een aangename en gezellige lenteavond voor Femma –Hamont. ( J.J.S.)

Powered by Blog Grabber