Cursus “Actief voor het waterschap”

Over iets minder dan een jaar zijn er weer de Waterschapsverkiezingen voor Waterschap De Dommel.Cursus “Actief voor het waterschap”

15-05-2018 06:17 – Ingezonden door Redactie

Over iets minder dan een jaar zijn er weer de Waterschapsverkiezingen voor Waterschap De Dommel. Deze verkiezingen worden gehouden op 20 maart 2019. Het is dan weer vier jaar geleden dat mensen zich kandidaat hebben kunnen stellen als bestuurder voor het waterschap.
Ook nu is het waterschap met daarin de bestuurlijke partijen op zoek naar nieuwe belangstellenden. Mocht je willen weten wat het waterschap en het bestuurslidmaatschap allemaal inhoudt, dan kun je deelnemen aan de cursus “Actief voor het waterschap”. Deze start dinsdag 12 juni in Boxtel, bestaat uit vier bijeenkomsten en is helemaal gratis. De cursus wordt verzorgd in samenwerking met ProDemos, huis voor democratie en rechtsstaat. Aanmelden kan op verkiezingen@dommel.nl
Voor meer informatie www.dommel.nl/verkiezingen. Mocht je graag persoonlijk geïnformeerd worden dan kun je ook contact opnemen met Leonie Bruggink (0031 495-494524). Zij zit al ruim 19 jaar in het waterschapsbestuur en de laatste 10 jaar voor de Algemene Waterschapspartij (AWP).

Powered by Blog Grabber