Daar komt de stoomboot…!

Ondertussen is de Goedheiligman al op vele plaatsen aangekomen. Maar komend weekend staan er nog heel wat bezoekjes op zijn drukke agenda. Zo zal hij op zondag 25 november om 13.15 uur langskomen in Sint-Huibrechts…Daar komt de stoomboot…!

23-11-2018 14:27 – Ingezonden door Redactie

Ondertussen is de Goedheiligman al op vele plaatsen aangekomen. Maar komend weekend staan er nog heel wat bezoekjes op zijn drukke agenda. Zo zal hij op zondag 25 november om 13.15 uur langskomen in Sint-Huibrechts Lille. Alle kleuters en kinderen van de lagere school worden om 13.15 uur verwacht op de speelplaats van Helibel. In Hamont-centrum barst het Sinterklaasfeest los om 13.30 uur. Eerst zal hij aankomen op het Marktplein, en daarna wordt er een grote show gegeven in de Posthoorn. De kinderen van Achel-centrum kunnen Sinterklaas verwelkomen om 14.00 uur op het Michielsplein. In Maarheeze komt hij eveneens aan aanstaande zondag. Daar start om 13.00 uur de intocht in de Smits van Oyenlaan. Daarna, om 14.00 uur, volgt er een gezellig feestje in de Smeltkroes. En ook in Soerendonk komt hij zondag aan! Veel plezier!

Powered by Blog Grabber