Dag voor de Ouderen in Maarheeze

De aktiviteitencommissie van de seniorenvereniging Maarheeze  organiseert op vrijdag 5 oktober de Dag voor de Ouderen. De dag begint om 11.00 uur. Na de opening is er koffie met wat lekkers, volgt het…Dag voor de Ouderen in Maarheeze

03-10-2018 19:32 – Ingezonden door Redactie

De aktiviteitencommissie van de seniorenvereniging Maarheeze  organiseert op vrijdag 5 oktober de Dag voor de Ouderen. De dag begint om 11.00 uur. Na de opening is er koffie met wat lekkers, volgt het thema gedeelte. Een of meerdere korte lezingen over gezond ouder worden, zoals over het belang van voldoende bewegen en de mogelijkheden van valpreventie.

Na dit luistergedeelte volgt een gezamenlijke lunch, die door de vrijwilligers is klaargemaakt. Heeft u heel specifieke dieetwensen, dan kunt u die kenbaar maken bij uw aanmelding en dan doen wij ons best om daar rekening mee te houden. Na de lunch is er even tijd voor een ontspannen kletspraatje aan tafel en wordt Ons Kwartier klaar gemaakt voor de komst van Turbo Toos en Super Stien. Of de beide dames op de brommer komen, of dat ze gaan paaldansen is nog niet duidelijk, maar dat het een uurtje ouderwets lachen wordt dat is in ieder geval zeker. Op het moment dat de dames van het toneel verdwijnen komt er een eind aan deze dag, maar natuurlijk is er dan nog alle tijd om die laatste consumptiebon nog even te gebruiken voor een drankje. De entree bedraagt € 7,00. Daarvoor krijgt u koffie met wat lekkers, een lunch en 3 consumptiebonnen voor een drankje naar keuze. Deze consumptie bonnen zijn alleen geldig op deze dag. Als het echt nodig is kunnen wij zorgen voor vervoer. Wel graag direct aangeven dat u hier gebruik van wilt maken. De kaartverkoop is in Onze School. Tijdens de openingsuren van 10.00 tot 12.30 uur in Ons Kwartier heeft u de mogelijkheid om uw kaart te kopen bij de vrijwilligers achter de bar.
Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 3 oktober 12.30 uur, maar vol is vol, dus zorg dat u er op tijd bij bent. Tot ziens op vrijdag 5 oktober. De huiskamer is deze dag geopend vanaf 10.15 uur.

Powered by Blog Grabber