Dagtocht Rode Kruis Valkenswaard/Cranendonck

Op 18 oktober organiseert het Rode Kruis Valkenswaard/Cranendonck een dagtocht voor mensen die zelf geen dagtocht kunnen organiseren maar nog wel zelfstandig in en uit de bus kunnen.Dagtocht Rode Kruis Valkenswaard/Cranendonck

02-10-2018 15:16 – Ingezonden door Redactie

Op 18 oktober organiseert het Rode Kruis Valkenswaard/Cranendonck een dagtocht voor mensen die zelf geen dagtocht kunnen organiseren maar nog wel zelfstandig in en uit de bus kunnen.
De herfst heeft zijn intrede gedaan en de natuur begint stilletjes te veranderen, daarom willen wij met u gaan genieten van een herfsttintentocht door de Eifel.
Na de koffiestop in Vaals rijden we door de Eifel naar Einruhr. Hier vindt de lunch plaats en maken we een korte boottocht over de Obersee. Hierna gaan we naar Monschau. Als afsluiter van deze prachtige natuurtocht hebben we nog een afscheidsdiner. We verwachten tegen 21.30 uur weer terug in Cranendonck te zijn. De kosten voor deze geheel verzorgde dagtocht bedragen €30,00. Tijdens het aanmelden krijgt u de betaalgegevens. In elke kern van Cranendonck is een opstapplaats. Men vertrekt tussen 08.30 en 09.00 uur en is rond 21.30 weer terug. U hoort bij aanmelding hoe laat de bus vertrekt en waar. U kunt zich voor deze dagtocht aanmelden bij: Anja van de Burgt, 0031 495-840182 na 18.00 uur of bij Joke Meurkens, 0031 495-591363. Aanmelden kan tot 11 oktober a.s.

Powered by Blog Grabber