Dames, heren, muziekliefhebbers en bands opgelet!

Op zaterdag 16 maart vindt er in het Zuiderpoortcafe te Budel weer een nieuwe editie plaats van het Soulex Open Podium!Dames, heren, muziekliefhebbers en bands opgelet!

18-12-2018 08:56 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 16 maart vindt er in het Zuiderpoortcafe te Budel weer een nieuwe editie plaats van het Soulex Open Podium! Tijdens het Open Podium kunnen een vijftal bands podiumervaring opdoen met professionele PA, waarbij ze ook nog twee prachtige prijzen kunnen winnen! Naast de felbegeerde Soulex Wisseltrofee is er een professionele studio opname te winnen bij Artiztic Studio – Dat is dus niet niks! Als je kans wil maken op deze gave prijzen kun je je als band of individueel artiest inschrijven via het inschrijfformulier op www.soulex.nl. De inschrijving sluit op maandag 4 februari, waarna wij vijf bands selecteren. Dus schrijf je tijdig in!

Powered by Blog Grabber