Dankbericht inzamelactie najaar 2018

Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood wil graag alle mensen die hun kleding en schoeisel hebben ingeleverd bij , meneer van Velzen en mevrouw Rijkers heel hartelijk danken. Deze drie inzamelpunten in Maarheeze hebben samen maar liefst 810 kilogram textiel ingezameld dit najaar! Daar zijn we ontzettend…Dankbericht inzamelactie najaar 2018

11-11-2018 12:10 – Ingezonden door Redactie

Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood wil graag alle mensen die hun kleding en schoeisel hebben ingeleverd bij , meneer van Velzen en mevrouw Rijkers heel hartelijk danken. Deze drie inzamelpunten in Maarheeze hebben samen maar liefst 810 kilogram textiel ingezameld dit najaar! Daar zijn we ontzettend blij mee. Mede dankzij uw bijdrage kunnen we projecten van Cordaid voor mensen in nood blijven ondersteunen. Door uw hulp zijn weer veel mensen voorzien van kleding en hebben velen weer hoop op een betere toekomst. Wij hopen van harte dat u de eerstvolgende actieperiode uw kleding weer in wil leveren op een van deze punten. Heeft u in de tussenliggende periode nog kleding liggen die u graag wilt inleveren, dan kan dat bij meneer van Velzen. Hij heeft een doorlopend depot aan de Kerkstraat 5 in Maarheeze waar u het hele jaar
uw kleding kunt inleveren. Namens team Sam’s Kledingactie nogmaals onze hartelijke dank voor uw bijdrage.

Powered by Blog Grabber