Dankfeest voor vrijwilligersmissietentoonstelling

Na weer een zeer geslaagde missietentoonstelling van missiekring “De Kettingbrug” van begin december 2018 waren de leden dinsdag 15 januari 2018 samen met 45 vrijwilligers om het succes een beetje te vieren, maar vooral om iedereen te bedanken voor deze bijzondere inzet! Deken Thieu en Miet heetten iedereen…Dankfeest voor vrijwilligersmissietentoonstelling

31-01-2019 20:35 – Ingezonden door Redactie

Na weer een zeer geslaagde missietentoonstelling van missiekring “De Kettingbrug” van begin december 2018 waren de leden dinsdag 15 januari 2018 samen met 45 vrijwilligers om het succes een beetje te vieren, maar vooral om iedereen te bedanken voor deze bijzondere inzet! Deken Thieu en Miet heetten iedereen heel hartelijk welkom en wensten iedereen een gelukkig nieuwjaar en heel veel goeds voor 2019! Een gedocumenteerde PowerPoint-presentatie deed het werk herbeleven. Er was mooi in beeld gebracht wat de zeer gemotiveerde vrijwilligers allemaal hebben gedaan. Chapeau!
Daarna was Hubert aan de beurt om de aanwezigen inzicht te geven over inkomsten en uitgaven. Tot onze verbazing viel het weer heel erg mee met 9276,54€. En met de inkomsten van het hele jaar 2018 door, kon er 11850,00€ verdeeld worden onder de 8 projecten van de missiekring, maar vooral aan Pater Mathieu Van Vlierden. Koffie en vlaai en in een zeer welgemeende familiale sfeer, werd het missiefeest nog even herbeleefd en becommentarieerd.  Nog enkele afspraken werden gemaakt voor 2019 en iedereen kreeg nog een mooi zelfgemaakt aandenken mee als dankjewel. Op 7 en 8 december 2019 zijn we weer klaar voor de volgende editie! Het missiebestuur wil via HAC Weekblad iedereen bedanken die de tentoonstelling bezocht heeft. De bezoekers hebben overvloedig bijgedragen aan de werking van de missiekring.

Powered by Blog Grabber