De 30e Euro-Cup van KFC Hamont 99: groter, internationaler én met K. Achel VV

De Euro-Cup van KFC Hamont 99 heeft de voorbije decennia een ijzersterke reputatie opgebouwd in de categorie jeugdvoetbaltornooien van Euro-Sportring. Deze Nederlandse stichting organiseert over heel Europa…De 30e Euro-Cup van KFC Hamont 99: groter, internationaler én met K. Achel VV

03-02-2019 12:52 – Ingezonden door Redactie

De Euro-Cup van KFC Hamont 99 heeft de voorbije decennia een ijzersterke reputatie opgebouwd in de categorie jeugdvoetbaltornooien van Euro-Sportring. Deze Nederlandse stichting organiseert over heel Europa evenementen waar de voetballende jeugd elkaar treft. Euro-Cup scoort in de evaluaties bij de top van de Belgische tornooien, onder andere door de mooie accommodatie, een strakke organisatie en de tomeloze inzet van tientallen vrijwilligers.
Euro-Sportring  wenste een groter en internationaler tornooi, net als in Lommel en Hasselt. Na overleg met KFC Hamont 99 werd met K. Achel VV de ideale partner gevonden. Deze club beschikt over een ruime en moderne thuisbasis en kan ook rekenen op een ruime schare vrijwilligers. Én het bestuur wil zo’n groter tornooi proberen waar te maken.
Verschillende vergaderingen later zijn we dan ook fier om dit nieuws wereldkundig te maken: de 30e Euro-Cup van KFC Hamont 99 wordt groter, internationaler én samen met K. Achel VV georganiseerd. Met Hemelvaart gaat er zowel in Hamont als in Achel gevoetbald worden door ongeveer 100 jeugdteams uit -tot nu toe- 6 Europese landen: Engeland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland en uiteraard ook België. Actuele informatie volgt via www.eurocuptornooi.be.

Powered by Blog Grabber