De allereerste editie Megjestreffen!

Zondag 27 januari vindt vanaf 11.00 uur de eerste editie van het megjestreffen plaats bij Café de Bout. Wellicht heb je op facebook of bij enkele festiviteiten de flyers al voorbij zien komen. Veelal krijgen we de vraag: wat is dit eigenlijk en is dit iets voor ons? Daarom even een kleine uitleg van…De allereerste editie Megjestreffen!

02-01-2019 14:17 – Ingezonden door Redactie

Zondag 27 januari vindt vanaf 11.00 uur de eerste editie van het megjestreffen plaats bij Café de Bout. Wellicht heb je op facebook of bij enkele festiviteiten de flyers al voorbij zien komen. Veelal krijgen we de vraag: wat is dit eigenlijk en is dit iets voor ons? Daarom even een kleine uitleg van wat er de 27stejanuari gaat gebeuren.
Megjestreffen is een afleiding van de damensitzung die ze al veel houden in Duitsland, Limburg en enkele plekken in Brabant. Maar het is absoluut geen bonte avond. Je zit niet aan tafels en er komen geen tonpraters. De middag is speciaal en alleen voor dames die + 18 jaar zijn. Dus van 18  tot 65+ jaar, iedere dame is welkom. Megjestreffen staat in het teken van veel optredens (alleen mannelijke artiesten) in verschillende muziekstijlen. Voor iedereen wat wils. Het enige dat we al kunnen vertellen is dat het een gigantisch leuk feest gaat worden dat uniek is in Cranendonck en waar je bij moet zijn geweest! Kaarten kosten 11 euro p.p. en zijn inclusief welkomstdrankje en broodje met snack. De kaartverkoop is op vrijdag 4 januari van 19.00 uur tot 21.00 uur bij café de Bout. Je mag maximaal 4 kaarten p.p. kopen dus kom met genoeg dames zodat heel je vriendinnengroep voorzien is van kaarten. Let op het aantal kaarten is beperkt dus ben op tijd!

Powered by Blog Grabber