De Beste Wensen…

Verras dit jaar je ouders, grootouders, partner, kinderen, vrienden,… met een leuke wens in HAC Weekblad! Het is gratis en zo kan je meteen jouw wensen voor het nieuwe jaar op een originele manier brengen. Alle ‘Beste Wensen’ krijgen een plekje op onze speciale pagina’s in onze Kersteditie van vrijdag…De Beste Wensen…

14-12-2018 11:30 – Ingezonden door Redactie

REGIO – Verras dit jaar je ouders, grootouders, partner, kinderen, vrienden,… met een leuke wens in HAC Weekblad! Het is gratis en zo kan je meteen jouw wensen voor het nieuwe jaar op een originele manier brengen. Alle ‘Beste Wensen’ krijgen een plekje op onze speciale pagina’s in onze Kersteditie van vrijdag 21 december. Bovendien maak je als inzender ook nog eens kans op een mooi kerstgeschenk!

Wat moet je doen? Stuur een leuke foto (liefst in groot formaat, zodat we hem ook mooi kunnen drukken) naar info@hacweekblad.eu, schrijf een kort tekstje (max. 30 woorden) en zorg dat alles voor maandag 17 december bij ons op de redactie is! Wij doen de rest! Heb je geen mail? Geen probleem, je mag ook altijd even binnenlopen in ons kantoor aan de Bosstraat 76 in Hamont.

Alle wensen krijgen sowieso een plekje in onze speciale kersteditie en wie weet mag je ook nog een leuke prijs in ontvangst nemen!

Powered by Blog Grabber