De Brasser lanceert nieuw concept: Lunch Borrel Bites

BUDEL – Na 16 jaar gooien Jurgen en Monique van Riet van De Brasser het roer om.De Brasser lanceert nieuw concept: Lunch Borrel Bites

25-03-2019 14:33 – Ingezonden door Redactie

BUDEL – Na 16 jaar gooien Jurgen en Monique van Riet van De Brasser het roer om. Vanaf 1 april introduceren ze ‘Lunch Borrel Bites’ en wordt de zaak in het centrum van Budel een heuse lunchroom. “De openingstijden veranderen, de eet- en drankkaarten worden aangepast én flink uitgebreid, maar een groot deel van onze activiteiten zoals de vrijdagmiddagborrel en de catering blijft behouden,” vertelt Jurgen. “Bovendien presenteren we, als aanvulling op onze reguliere lunchkaart, ook een uitgebreide veganistische en vegetarische kaart waardoor we voor iedereen een heerlijke maaltijd kunnen aanbieden. En er is nog meer want we gaan ook van start met een eigen broodjes bezorgdienst!”

Wat gaat er precies veranderen? “Wel, om te beginnen zal De Brasser vanaf 1 mei 7 dagen op 7 geopend zijn. Dit van 10.00 uur tot 18.00 uur, want we willen ons echt profileren als een gezellige lunchroom. Op zondag openen de deuren om 11.00 uur en op vrijdag, wanneer we onze vrijdagmiddagborrel hebben, gaan we door tot 20.00 uur,” vertelt Jurgen enthousiast. “We worden trouwens geen traditionele lunchroom, dat zal duidelijk worden bij het zien van de menukaart. Want naast een uitgebreid aanbod lunchgerechten (waar ook zeker een biefstukje of schnitzel niet op zal ontbreken), wordt onze kaart aangevuld met maar liefst 8 luxe hamburgers. Maar ons stokpaardje wordt toch wel onze veganistische en vegetarische kaart met hamburgers, hotdogs, salades, wraps,… allemaal gezond, glutenvrij en natuurlijk veganistisch! We hebben hier verschillende sterke partners in gevonden waardoor we heel lekkere gerechtjes aan kunnen bieden.”

Bij De Brasser kan je al jaren terecht voor een gezellige high tea, high wine of high beer. Maar bij ‘Lunch Borrel Bites’ zal er ook de mogelijkheid om een high gin of high cocktail te reserveren. “Dit past perfect in ons nieuw concept want we willen de mensen stimuleren om wat vaker gewoon gezellig te borrelen, natuurlijk met een lekker hapje. Daarom zullen we naast een bierkaart met ruim 60 biertjes, een omvangrijke hapjeskaart presenteren.” Een andere nieuwigheid is de broodjesbezorgdienst. Zo zal je binnenkort broodjes kunnen bestellen die dan op een gewenst uur worden gebracht. Lekker handig, ook voor bedrijven! Trouwens, alle gerechten die bij De Brasser geserveerd zullen er afgehaald kunnen worden. Sommige dingen blijven ook gewoon bij het oude. Zo blijft De Brasser een geschikte locatie voor uw feestjes en partijtjes, kan je beroep doen op de cateringservice of een lunch reserveren met een zakenrelatie.

“Wij hebben ons altijd ingezet om het maatschappelijk verantwoord ondernemen te ondersteunen,” gaat Jurgen verder. “Zo hebben we bijvoorbeeld enkele mensen met een verstandelijke beperking in dienst die zo, op hun eigen manier, een nuttige dagbesteding hebben waardoor ze niet enkel voldoening krijgen maar ook een stukje waardering van de gasten.”

De Brasser: Lunch Borrel Bites, vanaf 1 april, aan de Markt in Budel. En om het nieuwe concept te vieren krijgt iedereen in de maand april zijn 2de kopje koffie of thee gratis! Kijk zeker op www.debrasser.nl of op de Facebookpagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en activiteiten.

Powered by Blog Grabber