De Brief voor de Koning, de musical (8+)

Op zondag 13 januari staat de musical ‘De Brief voor De Koning’ in Theater De Hofnar. Een spannende jeugdvoorstelling naar het beroemde boek van Tonneke Dragt. De musical ‘De Brief voor de Koning’ is een…De Brief voor de Koning, de musical (8+)

06-01-2019 14:05 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 13 januari staat de musical ‘De Brief voor De Koning’ in Theater De Hofnar. Een spannende jeugdvoorstelling naar het beroemde boek van Tonneke Dragt. De musical ‘De Brief voor de Koning’ is een ode aan één van de allerbeste kinderboeken aller tijden van Tonneke Dragt, winnaar van de Griffel der griffels. Na een verfilming kon een theatervoorstelling niet uitblijven.  

Het verhaal…                                                                                                               
Yoeri moet van z’n moeder naar de bibliotheek. Heeft hij helemaal geen zin in. Dan opent hij een boek, ‘De brief voor de Koning’. En plotseling springen uit de bladzijden ridders, kastelen, jonkvrouwen, gemene spionnen en raadselachtige kluizenaars. Zo beleeft Yoeri het verhaal van de jonge Tiuri die een nacht moet doorbrengen in een kerker voordat hij tot ridder zal worden geslagen. Maar dan dient zich een vreemdeling aan met een geheimzinnige opdracht. Hij moet een brief brengen naar de Koning van Unauwen. Een brief waar de wereldvrede van afhangt. Wat doet hij? Kiest hij voor de riddertitel of voor het belang van de mensheid? En dat laatste is een avontuur niet zonder gevaar…
Kaarten zijn te bestellen via www.hofnar.nl, aan de verkoopbalie (ma t/m vr 09.30 – 17.00 u, za 18.30 – 20.30 u bij voorstellingsavonden of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of bel naar 0031 402074020.

Powered by Blog Grabber