De Cabaretpoel komt naar Lexke Theatercafé

BUDEL – Met veel plezier kondigt Lexke Theatercafé haar laatste voorstelling van dit seizoen aan.De Cabaretpoel komt naar Lexke Theatercafé

29-03-2019 09:58 – Ingezonden door Redactie

BUDEL – Met veel plezier kondigt Lexke Theatercafé haar laatste voorstelling van dit seizoen aan. Omdat de vorige editie heel goed is ontvangen in Budel hebben we de Cabaretpoel nogmaals uitgenodigd. De voorverkoop voor de Cabaretpoel start op maandag 1 april om 20.00 uur in de Borgh.

In de Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een  initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie element. Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Wie er spelen blijft meestal tot de avond zelf een verrassing. Dus laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

Nederland barst van het cabarettalent. Mede daardoor is het zo druk op de Nederlandse podia dat het voor nieuwe talenten moeilijk is om aan optredens te komen en om zich te ontwikkelen.
De Cabaretpoel is een initiatief om nieuw cabarettalent de kans te bieden hun talent te ontwikkelen en te laten rijpen. Het is een avondvullende voorstelling met vier aanstormende cabarettalenten. Eén van de deelnemende cabaretiers fungeert tevens als presentator.  Bij de samenstelling van de Cabaretpoel wordt gelet op talent, kwaliteit en diversiteit. Een avondje Cabaretpoel is dan ook een echte belevenis voor het publiek. De Cabaretpoel is, mede door de afwisselende line-up, vaak de hit van het seizoen in de kleine zaal. Wees er snel bij om kaarten te reserveren voor deze voorstelling.
Het is de laatste keer dat we in deze zaal een voorstelling organiseren. Vanaf het volgende seizoen maken we gebruik van de gloednieuwe zaal in de Borgh.

Kaartverkoop:
De kaarten voor de losse voorstellingen kosten €15,00 per stuk. Kaarten voor de voorstelling van 11 mei 2019 zijn vanaf 2 april tijdens de reguliere openingstijden verkrijgbaar in gemeenschapshuis De Borg, maximaal 4 kaarten per persoon. Via www.lexke.nl  kunnen ook kaarten besteld worden. Op https://twitter.com/LexkeTheater en Facebook zijn de laatste activiteiten van het theatercafé bij te houden.

Powered by Blog Grabber