De eerste HAC van 2019

De eerste HAC van het nieuwe jaar is, gemaakt, gedrukt en in verspreiding. In deze editie op de voorpagina een mooi interview met de kersverse burgemeesters Roland van Kessel, Rik Rijcken en Frank Smeets….De eerste HAC van 2019

04-01-2019 10:55 – Ingezonden door Redactie

De eerste HAC van het nieuwe jaar is, gemaakt, gedrukt en in verspreiding. In deze editie op de voorpagina een mooi interview met de kersverse burgemeesters Roland van Kessel, Rik Rijcken en Frank Smeets. Zij blikken vooruit op 2019.

Daarnaast aandacht voor de Gloaze Kooi, de fusie van Pelt is een feit, Evert Meijs interviewde EPSN Workforce-directeur Esther Heijmans, de Winter Outlet in Budel, het nieuwjaarszingen in Cranendonck, de buurtbemiddelaars, Bert Slenders bezocht de Oudejaarsconference van Arian Compen in Lexke, Restaurant Sphinx staat centraal op de restaurantpagina, verder is er nog sportnieuws, carnavalsnieuws, de puzzels, columns (o.a. Geheim van de Chef) en nog heel veel meer! Een mooi begin van 2019!

Powered by Blog Grabber