De hilarische muziek- en toneelvoorstelling ‘Liften’

Mariska van Kolck, Joke de Kruijf en Marleen van der Loo trakteren het publiek op een heerlijke muzikale komedie met hun toneelvoorstelling ‘Liften’. Op vrijdag 14 december is deze te zien in Theater De…De hilarische muziek- en toneelvoorstelling ‘Liften’

10-12-2018 16:34 – Ingezonden door Redactie

Mariska van Kolck, Joke de Kruijf en Marleen van der Loo trakteren het publiek op een heerlijke muzikale komedie met hun toneelvoorstelling ‘Liften’. Op vrijdag 14 december is deze te zien in Theater De Hofnar. Drie dames komen vast te zitten in de lift van een schoonheidskliniek. Het zijn volstrekt onbekenden van elkaar, maar in deze hachelijke situatie, blijken ze middels de sappige gossip, de herkenbare (soms gênante) situaties en overtreffend hilarische anekdotes veel overeenkomsten te hebben. In de voorstelling ‘Liften’ worden scherpe onderwerpen besproken, gevolgd door rake confrontaties die met veel humor uitmonden in oprechte gesprekken: een mooie mengeling van het leven en een ode aan de schoonheid van de vrouw. Terwijl de dames wachten op hun ‘redding’ wordt uw lachgrens in deze muzikale komedie behoorlijk ‘gelift’. Huisrecensent Edwine Rothuizen over liften: “De avond vliegt voorbij, de zaal leeft intens mee, blijft geboeid en geniet net zoals ik, tot en met het onverwachte plot en de grande finale.” Benieuwd naar de hele recensie van deze voorstelling? Lees het op onze website www.hofnar.nl/blog Kaarten reserveren kan via onze website www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie of bel naar 0031 40 2074020.

Powered by Blog Grabber