De Hoortrunners dat zijn wij?

Op zondag 9 december zijn er weer vele lopers van De Hoortrunners die de Urban Trail Run gelopen hebben De Urban Trail Run is een 10 km gezellige loop door het centrum in EindhovenDe Hoortrunners dat zijn wij?

14-12-2018 13:38 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 9 december zijn er weer vele lopers van De Hoortrunners die de
Urban Trail Run gelopen hebben De Urban Trail Run is een 10 km gezellige loop door het centrum in Eindhoven Het parcours loopt door winkels, oude gebouwen, het Evoluon en door scholen Het kan niet gekker, maar het blijft leuk De Hoortunners die meeliepen waren Anja Schouten, Angeliek van Zon, Birgit Boogers, Joan d’Alessandro, Anny Janssen, Gerry Claassen, Marga Mennen, Tonnie Duisters en dan was het nieuwkomer bij de Hoortrunners Ilse Schepers die voor de eerste keer een 10 km meeliep Geweldig gedaan Ilse Schepers! Bravo!

Powered by Blog Grabber