De Kempengalm in oude kerstsfeer

Zangvereniging de Kempengalm presenteert ook dit jaar een Koffieconcert. Dit jaar is de voorstelling in een nieuw jasje gestoken, letterlijk en figuurlijk.De Kempengalm in oude kerstsfeer

17-12-2018 14:08 – Ingezonden door Redactie

Zangvereniging de Kempengalm presenteert ook dit jaar een Koffieconcert. Dit jaar is de voorstelling in een nieuw jasje gestoken, letterlijk en figuurlijk. De leden van De Kempengalm geven dit jaar acte de présence bij het Dickensfestival wat zich afspeelt in de Kerkstraat te Maarheeze, op zondag 16 december. De leden gaan met z’n allen terug in de tijd met oude ambachten, klederdracht en verdere verrassingen. De middag start om 14.00 uur en het koor de Kempengalm wil u met hun zang verblijden om 14.30 uur in de St. Gertrudiskerk. De leden van De Kempengalm wensen u alvast prettige feestdagen en een goed, gezond, muzikaal 2019.

Powered by Blog Grabber