De Kunstacademie Noord-Limburg is dol op nieuwe uitdagingen!

PELT – Deze keer sloeg de academie de handen in elkaar met UNIZO Pelt en Shoppen in Pelt voor een origineel en verrassend project.De Kunstacademie Noord-Limburg is dol op nieuwe uitdagingen!

02-04-2019 11:39 – Ingezonden door Redactie

PELT – Deze keer sloeg de academie de handen in elkaar met UNIZO Pelt en Shoppen in Pelt voor een origineel en verrassend project. Het resultaat is een kunstige Ramen Ronde langs 31 Peltse ondernemers.

De raamtekeningen zijn een samenwerking tussen jongeren beeldatelier en volwassenen tekenkunst, die zo samen naar buiten komen met hun kunst. Met ontwerpen op maat van elke handelaar én als thema de lente, geven ze het straatbeeld een fris tintje en zetten ze de fusie van het nieuwe Pelt in de verf. Je kan de Ramen Ronde al winkelend, te voet of met de fiets ontdekken. De route van 2 km. leidt je doorheen beide dorpskernen. Wie 10 stickertjes per dorpskern verzamelt, maakt bovendien kans op een mooie prijs! QR-code en link naar de route vanaf 7 april beschikbaar via w? ww.kanl.be? en de Facebookpagina van de Kunstacademie Noord-Limburg. Uitgestippelde kaarten van de Ramen Ronde zijn vanaf 7 april te verkrijgen bij de deelnemende handelaars (tijdens de openingsuren) of de Kunstacademie Noord-Limburg, Toekomstlaan 9 in 3910 Pelt (niet tijdens de Paasvakantie). Volg de Ramen Ronde via de sociale mediakanalen van de betrokken partners en post je eigen avonturen met #RamenRonde! Veel kijk- en winkelplezier!

Powered by Blog Grabber