De Limburgse beker komt weer naar Neerpelt

Op 1 mei wonnen de regio-heren van Sporting NeLo de Limburgse beker.  Na de afstraffing van vorige week tegen hetzelfde Arena in de competitie, stond Sporting er nu wél. Na een gelijkopgaande eerste helft,…De Limburgse beker komt weer naar Neerpelt

04-05-2018 14:54 – Ingezonden door Redactie

Op 1 mei wonnen de regio-heren van Sporting NeLo de Limburgse beker.  Na de afstraffing van vorige week tegen hetzelfde Arena in de competitie, stond Sporting er nu wél. Na een gelijkopgaande eerste helft, werd er uiteindelijk met duidelijk verschil gewonnen, eindstand 23-31. Wedstrijd onder de prima leiding van de heren Martens-Verdonck. Proficiat heren, trainer en begeleiders! Met een derde bekerwinst op rij komt de beker nu definitief naar Neerpelt!Volgend weekend de laatste match tegen Bocholt waarin het kampioenschap beslist wordt, bij winst of gelijkspel zijn ze opnieuw kampioen! Place to be : De Damburg Bocholt zaterdag 5 mei 13.30 uur.

Powered by Blog Grabber