Dé Nederlandse Supertramp tributeband

De Nederlandse band Supertrap zet de prachtige muziek van Supertramp neer met groot enthousiasme, Britse humor en gevoel! Op vrijdag 28 september staan de ervaren muzikanten van Supertrap in Theater De…Dé Nederlandse Supertramp tributeband

19-09-2018 21:28 – Ingezonden door Redactie – Foto Mark Isarin

De Nederlandse band Supertrap zet de prachtige muziek van Supertramp neer met groot enthousiasme, Britse humor en gevoel! Op vrijdag 28 september staan de ervaren muzikanten van Supertrap in Theater De Hofnar. Zij speelden eerder bij Pink Project, Echo Bowie en Genesis Project.
Sluit je ogen en je hoort en voelt Supertramp. Heb je je ogen open dan ervaar je Supertrap gehuld in prachtig licht en met pakkende visuals. De thema’s van toen, zoals liefde, macht en religie zijn nog steeds zeer actueel. Supertrap toont aan dat deze muziek tijdloos is. Ze zetten een eigentijdse show neer die de ware Supertramp liefhebber niet wil en mag missen. ‘School’, ‘Dreamer’, ‘Fool’s Overture, de gehele ‘Live in Paris’ show komt voorbij. Uiteraard speelt de band de beste nummers van de albums ‘Crime of the Century’, ‘Even in the Quietest Moments’ en ‘Breakfast in America’. Muziek uit de periode waarin Supertramp misschien wel de meest succesvolle rockband ter wereld was. Reserveren van kaartjes voor deze voorstelling kan op www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie of via 0031 40 2074020.

Powered by Blog Grabber