De Toeters voorverkoop Bonte Avonden

Op donderdag 31 januari, vrijdag 1 februari en zaterdag 2 februari vinden de Bonte Avonden van c.v. De Toeters plaats. U bent in dit weekblad al op de hoogte gebracht wie er allemaal te zien zullen zijn op deze avonden.De Toeters voorverkoop Bonte Avonden

21-01-2019 12:22 – Ingezonden door Redactie

Op donderdag 31 januari, vrijdag 1 februari en zaterdag 2 februari vinden de Bonte Avonden van c.v. De Toeters plaats. U bent in dit weekblad al op de hoogte gebracht wie er allemaal te zien zullen zijn op deze avonden. Ook via onze facebookpagina stellen alle artiesten zich aan u voor. Een heerlijk avondje lachen in De Reinder met sketches, dans en tonpraters en dat voor € 11,- per kaartje. Aanstaande vrijdag 18 januari vindt de tweede voorverkoop plaats bij café De Sport in Budel-Schoot. Tussen 19:00 en 20:30 uur kunnen de kaartjes gekocht worden. Op zaterdag 2 februari vindt er na de bonte avond een afterparty plaats, speciaal voor de vele jeugdgroepen die Toeterland rijk is! DJ Jens van Leeuwen zal deze afterparty gaan verzorgen!

Wanneer de voorverkoop niet in uw agenda in te plannen is, is het ook mogelijk om telefonisch kaartjes (06-22477867) te bestellen. De Toeters zorgen er dan voor dat de kaartjes bij u terecht komen.

Hopelijk zien we alle carnavalsvierders van Toeterland en omgeving terug op onze Bonte Avonden!

Powered by Blog Grabber