De (ver)koop van een huis moet een feest zijn!

De aankoop of verkoop van uw woning is een erg belangrijke gebeurtenis in uw leven. Makelaar Jan Huijers weet dat als geen ander. Met ruim 14 jaar ervaring is Huijers Vastgoed Makelaardij de geschikte partner als het gaat over de (ver)koop , (ver)huur en taxaties. Zij verzorgen het complete pakket van…De (ver)koop van een huis moet een feest zijn!

11-11-2018 12:05 – Ingezonden door Jan Huijers

De aankoop of verkoop van uw woning is een erg belangrijke gebeurtenis in uw leven. Makelaar Jan Huijers weet dat als geen ander. Met ruim 14 jaar ervaring is Huijers Vastgoed Makelaardij de geschikte partner als het gaat over de (ver)koop , (ver)huur en taxaties. Zij verzorgen het complete pakket van A tot Z, en weten als geen ander dat een goede communicatie tijdens het gehele proces van groot belang is.

“Wie beroep doet op ons kan rekenen op een correcte, betrouwbare service en op de vakkennis die we doorheen de jaren hebben opgebouwd.” Aan het woord is Jan Huijers, die in 2004 zijn eigen makelaarskantoor opende in het centrum van Budel. “We zijn een jong kantoor dat creativiteit, flexibiliteit en een optimale kennis van de woningmarkt hoog in het vaandel draagt. Bovendien proberen we de klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Alles kan door ons geregeld worden.”

Een belangrijk aspect bij de verkoop van een woning, bedrijfspand of appartement is de zichtbaarheid. Dankzij een groot bereik op Social Media (o.a. op Facebook, Twitter, Instagram en een eigen kanaal op YouTube) worden er in één klap heel wat potentiële kopers bereikt. Daarnaast is Huijers Vastgoed Makelaardij uiteraard aangesloten bij Funda, waar je meteen kan zoeken in het volledige aanbod.

“En niet enkel ons aanbod is te vinden op onze sociale mediakanalen, ook brengen we regelmatig leuke interieurtips en lanceren we interessante acties. Zo zal er rond de feestdagen ook weer een aantrekkelijke actie gelanceerd worden. Hou ons dus zeker in de gaten!” Dat dit bedrijf positieve resultaten boekt wordt meteen duidelijk als je de reacties ziet op de verschillende forums. Zo kregen ze, op basis van 225 beoordelingen, een score van maar liefst 8,6 op 10. Daarnaast volgen ruim 2.000 mensen de Facebookpagina.

Uiteraard ondersteunt Huijers Vastgoed u doorheen het hele (ver)koopproces. Maar Huijers doet meer! Want naast de reguliere acties die ondernomen worden om de (ver)koop te stimuleren, biedt Huijers een professionele woningpresentatie aan waarin gedetailleerde plattegronden, een eigen gemaakt promotiefilmpje over de woning en deskundige meetrapporten worden opgenomen. “Zo bieden we onze services aan, maar dan net iets anders! Daarnaast blijft persoonlijk contact ook onmisbaar in mijn vak. Enkel door goed te communiceren kunnen we iedere klant helpen, volledig op maat.”

Meer weten? Maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek wat Huijers Vastgoed Makelaardij voor u kan betekenen! Het kantoor is gelegen aan de Nieuwstraat 28B in Budel. Een afspraak maken kan via info@huijersvastgoed.nl of via tel. 0031 495497117.

Powered by Blog Grabber