De wensbomen staan in Maarheeze

Op 4 plaatsen in Maarheeze kunt u uw wens ophangen. De wensbomen staan in brede school ‘de Muzenberg’ in ‘Medisch Centrum Maarheeze’, in ‘Marishof’ en in ‘Onze School”. Daarin mag iedereen, groot en klein,…De wensbomen staan in Maarheeze

14-12-2018 11:19 – Ingezonden door Redactie

Op 4 plaatsen in Maarheeze kunt u uw wens ophangen. De wensbomen staan in brede school ‘de Muzenberg’ in ‘Medisch Centrum Maarheeze’, in ‘Marishof’ en in ‘Onze School”. Daarin mag iedereen, groot en klein, oud en jong, zijn wens (laten) ophangen. Vul het kaartje in en stop het in de bijgeleverde envelop. Plak de envelop dicht en hang hem in de boom. Op 8 januari worden de wensen geïnventariseerd en gaat de werkgroep aan de slag om de wensen in vervulling te laten gaan. Hoeveel wensen er kunnen worden vervuld, is afhankelijk van het bedrag dat we hebben verzameld. En daarbij kan de hele bevolking van Maarheeze helpen. Bij nagenoeg alle ondernemers staat een potje. Daarin kan een bijdrage worden gedaan. Doet u het liever per bank? Geen probleem. Op rekeningnummer NL06RABO0142618756 t.n.v. Stichting Project Organisatie Sociaal Netwerk Cranendonck onder vermelding van “Wensboom”, kunt u uw bijdrage overmaken. Vanaf januari zullen wij, via de lokale media, laten weten welke wensen we hebben kunnen vervullen.

Foto van de werkgroep. Daarop v.l.n.r. André Oud, Willy Kuipers, Gerrit Gerritsen, Marina Bukkems, Vincent de Kort en Frits van Meijl.

Powered by Blog Grabber