De wensboom herenigt moeder en dochter van Daal

Mevrouw van Daal uit Maarheeze is door omstandigheden haar 56-jarige dochter uit het oog verloren. Er was al eens een hereniging via het TV programma Tros Vermist zo’n 19 jaar geleden. Maar het contact…De wensboom herenigt moeder en dochter van Daal

21-04-2018 21:50 – Ingezonden door Redactie

Mevrouw van Daal uit Maarheeze is door omstandigheden haar 56-jarige dochter uit het oog verloren. Er was al eens een hereniging via het TV programma Tros Vermist zo’n 19 jaar geleden. Maar het contact is destijds na enige tijd weer verbroken. Mevrouw van Daal zou haar dochter echter heel graag weer willen ontmoeten.
Dit verhaal kwam Marina Bukkems, sociaal makelaar in Maarheeze, ter ore en zij vond dat ze er iets mee moest. Zelf hing ze deze wens dan ook aan de wensboom.
De werkgroep ging ermee aan de slag. De dochter van mevrouw van Daal bleek in Genk (B) te wonen en ernstig ziek te zijn. Zij moet een aantal zeer zware behandelingen ondergaan en is fysiek niet in staat haar moeder te bezoeken. Ze wil echter haar moeder graag weer ontmoeten. Maar mevrouw van Daal is ook niet erg mobiel meer en kan niet op eigen gelegenheid naar België reizen
Daarom zijn er, via de Helpende Hand, vrijwilligers opgetrommeld, die met mevrouw van Daal, op zaterdag 14 april naar Genk zijn gereden en moeder en dochter hebben herenigd.
Na afloop vertelde mevrouw van Daal erg gelukkig te zijn en een fantastische middag te hebben gehad, samen met haar dochter en schoonzoon.

Powered by Blog Grabber