De Wonderlijke Kerst van Circus Ronaldo

Na het overdonderend succes in Mechelen en Lier bouwt het prestigieuze Circus Ronaldo zijn authentiek circusdorp in het Burgemeesterspark van Lommel. Dit exclusief circustheater is de kers op de taart…De Wonderlijke Kerst van Circus Ronaldo

16-12-2018 15:22 – Ingezonden door Redactie

Na het overdonderend succes in Mechelen en Lier bouwt het prestigieuze Circus Ronaldo zijn authentiek circusdorp in het Burgemeesterspark van Lommel. Dit exclusief circustheater is de kers op de taart van 25 jaar CC De Adelberg.  Vrijdag 14 december is de eerste voorstelling. Het is dus al aftellen naar een Wonderlijke Kerst.

Tijdens de voorstelling woon je het kerstfeest van de familie Ronaldo in levende lijve bij. Dat kerstdiner is al generaties lang een bijzonder feest. Een internationaal gezelschap van circusdirecteurs en -artiesten wordt ieder jaar uitgenodigd om samen met de familie kerst te vieren. De jongste aan tafel is vier, de oudste intussen al meer dan tachtig. Het opzichtige feestgezelschap zingt, musiceert en durft elkaar na enkele flessen zuiderse wijn al wel eens uit te dagen voor een gewaagd staaltje circus! Een bezoek aan Circus Ronaldo laat niemand onberoerd. Het is een bijzondere beleving voor jong en oud, die indruk maakt, ontroert en teruggaat naar de pure en oprechte emotie waar Kerstmis om draait. De Ronaldo’s toveren het Burgemeesterspark om tot een heus circusdorp. Voorafgaand aan de voorstelling kan je de prachtige tenten en woonwagens bewonderen en ook lokaal talent ontdekken, waaronder kinderkoor Lokomotiefje, Toneelgroep Hand in Hand, Tom en Nadia (‘zingende zaag en gitaar’), Wout Gastmans op accordeon en stadsbeiaardier Liesbeth Janssens.Een kom warme soep of een lokaal biertje in de gezellige bartent brengen je alvast in de stemming. Knisperende vuurkorven maken het plaatje compleet. De voorstelling wordt gespeeld op vrijdag 14, zaterdag 15, en zondag 16 december, op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 december. En op dinsdag 25, woensdag 26, donderdag 27, vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 december. De voorstelling start om 20.15 uur en het circusdorp opent om 19.00 uur. Behalve zondag 16 december om 18.00 uur en het circusdorp opent dan om 16.45 uur. Je krijgt toegang tot de speeltent op vertoon van je ticket. Het einde is voorzien rond 22.00 uur. De toegang tot het circusdorp is gratis. Vóór aanvang van elke voorstelling zorgen lokale artiesten voor randanimatie. Alle voorstellingen vinden plaats in het Burgemeesterspark, Stationsstraat 2 in Lommel. Via de hoofdingang aan de rotonde heeft u toegang tot het circusdorp. Het park is goed toegankelijk tijdens alle weersomstandigheden. De tenten zijn verwarmd. Tickets koopt u per voorkeur online via de website van CC De Adelberg www.ccdeadelberg.be. Indien dit niet haalbaar is voor jou, kan je ook terecht aan de balie van het cultuurcentrum: op weekdagen tijdens de kantooruren, en dit tot en met vrijdag 21 december. Of in het Burgemeesterspark zelf, een uur voor aanvang van elke voorstelling.
De Wonderlijke Kerst van Circus Ronaldo is circustheater en richt zich naar een breed publiek. De voorstelling is niet specifiek voor kinderen gemaakt, zodat we deze voorstelling adviseren voor kinderen vanaf 8 jaar. Houd er rekening mee dat de voorstelling 1 uur en 45 minuten duurt. Meer info op www.ccdeadelberg.be

Powered by Blog Grabber