Derde BoerenBattle bij  CV De Toeters op Schoewèt

CV de Toeters organiseert  op zaterdag 12 januari om 21.00 uur na het succes van voorgaande jaren, wederom een Boerenbattle in De Reinder. Tijdens deze editie zullen Jorg & Laura en Sem & Lotte van “CV…Derde BoerenBattle bij  CV De Toeters op Schoewèt

06-01-2019 13:40 – Ingezonden door Redactie

CV de Toeters organiseert  op zaterdag 12 januari om 21.00 uur na het succes van voorgaande jaren, wederom een Boerenbattle in De Reinder. Tijdens deze editie zullen Jorg & Laura en Sem & Lotte van “CV De Lamballen” de strijd met elkaar aangaan om te bepalen wie het Boerenbruidspaar van 2019 wordt. De winnaars van deze Boerenbattle zullen nog dezelfde avond met elkaar in de “onecht” worden verbonden.  De Ceremoniemeester is ook dit jaar weer Henk van Meijl. Hij zal proberen de Boerenbattle in goede banen te leiden. De Huwelijksceremonie zal vervolgens op geheel eigen en ludieke wijze worden voltrokken door “Pastoor Hendricus van de Schef ” en “Burgemèster Frank van Nol van Broer van Luwwe”. Aansluitend is er een receptie en hierna zal er een groot feest losbarsten in De Reinder.  Optredens zijn er deze avond van De Boerenjongens die speciaal voor deze Boerenbattle een optreden komen geven. Jordi, Bas, Stan en Luca, ook bekend van de laatste editie van de Buulse Proms, zullen het aanwezige publiek verrassen met een geweldige act. Ook De Foute Jongens, Jos, Nico en Leo (De Prins van De Heiknuuters) zullen later op de avond nog even een feestje komen bouwen in De Reinder. Natuurlijk kunt u tijdens deze avond genieten van echte krentenmik, hapjes en roggebrood mede mogelijk gemaakt  door Plus Dennis van Moorsel en verse zult geschonken door slagerij Twan Ras. Het Boerenbruidsboeket wordt wederom geschonken door Bloemsierkunst Rutten. CV De Toeters, Jorg, Laura, Sem en Lotte nodigen iedereen uit om bij deze Boerenbattle aanwezig te zijn en om hen aan te komen moedigen. Samen met onze kersverse hoogheden gaan we er op zaterdag 12 januari in De Reinder op Schoewèt vanaf 21.00 uur een mooie avond van maken.

Powered by Blog Grabber