Derde editie van het Hameter Tirolerfest

Op zaterdag 15 september vindt de derde editie van het Hameter Tirolerfest plaats. Na twee topedities maakt de Koninklijke fanfare de Eendracht Hamont-Lo er samen met jullie weer een fantastische avond…Derde editie van het Hameter Tirolerfest

12-09-2018 16:12 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 15 september vindt de derde editie van het Hameter Tirolerfest plaats. Na twee topedities maakt de Koninklijke fanfare de Eendracht Hamont-Lo er samen met jullie weer een fantastische avond van.
De bands die dit jaar aanwezig zullen zijn, klinken u misschien al bekend in de oren. Zo zal de avond starten met een optreden van de ‘Pax Band’. Ze vierden in 2017 nog hun 40-jarig bestaan in het Itterdal in Opitter maar ook in het prachtige Elbigenalp (Oostenrijk) zijn ze geen onbekenden. Tijdens hun reis, die om de twee jaar plaatsvindt, geven ze enkele leuke optredens. Ze waren al te gast op de eerste editie van het Hameter Tiroler Fest en ze zullen er ook dit jaar weer een echt feest van maken.
De tweede groep die het podium zal betreden is de Duitse groep ‘Die Rodensteiner’ uit Fränkisch-Crumbach. De twee jonge mannen zullen met hun trompet en accordeon de zaal op zijn kop zetten. En dat zijn niet de enige instrumenten die aan bod zullen komen. Zo brengen ze ook hun gitaar en mondharmonica mee. Hun enthousiasme zorgde ervoor dat ze door de Duitse media opgepikt werden en zo speelden ze live in programma’s als Wunschbox en Handkas mit Musik bij de ARD.
Als je op de vorige editie van het Hameter Tirolerfest aanwezig was dan weet je ook dat ‘AlpenFever’  echt ‘super, top und spitze’ zijn. Dit zullen de laatste muzikanten zijn van ons Hameter Tiroler Fest. Het duo heeft reeds grote podiumervaring en ze zijn als ‘de beste’ op elkaar ingespeeld. Een ‘AlpenFever-Bühnenprogramm’ is dan ook een feest voor jong en oud: pompende Polka’s, vlotte Boarischer’s, stemmige walsen, bekende schlagers maar er staan zeker en vast ook actuele stemming- en après-ski hits op hun programma. We sluiten de avond af met DJ Woelie uit Hamont-Achel. Stilzitten is nu zeker en vast geen optie meer!
Tickets voor deze avond kan je verkrijgen bij de volgende voorverkooppunten: parochiezaal Hamont-Lo, EPH, KBC Hamont, Uitpunt Hamont, De Watervallei, bij de leden van de Koninklijke Fanfare en drumband De Eendracht Hamont-Lo of via info@hametertirolerfest.be. De deuren van de Posthoorn zullen open gaan om 19u00 en de eerste band van de avond start om 19.30. Vergeet natuurlijk niet je Dirndl of Lederhosen aan te trekken zodat je niet uit de toon valt!

Powered by Blog Grabber