Derde ‘KUNSTROUTE CRANENDONCK’ 2019

De gemeente Cranendonck beschikt over een groot aantal kunstenaars die verschillende takken van kunst beoefenen.

De organisatie van de ‘Kunstroute Cranendonck’ biedt kunstenaars uit de gemeente Cranendonck om de twee jaar de mogelijkheid hun werk aan een groter publiek dan de eigen familie te tonen.

Op zaterdag 4 en zondag 5 mei 2019 gaat de derde ‘Kunstroute Cranendonck’ van start. 

Aan deze kunstroute nemen 20 kunstenaars deel die allen woonachtig zijn in de gemeente Cranendonck. De tentoongestelde kunstwerken zijn verdeeld over 11 locaties en bestaan uit : schilderijen, tekeningen, beelden in diverse steensoorten, brons en keramiek. Voor elk wat wils en zeker de moeite waard deze kunstroute te doen.

Op deze 11 locaties zijn de volgende kunstwerken te bewonderen:
Maarheeze: Stationsstraat 52 ( ‘Onze School’ – schilderijen en beelden). Soerendonk: Roerdomp 3 (schilderijen en houtsnijwerk), Van Schaiklaan 1 (‘Den Donk’ – schilderijen en fotografie). Gastel: Hoogstraat 11 ( schilderijen en keramiek). Budel: Fabrieksstraat 41(keramiek en airbrush), Heesakkerweg 4 ( schilderijen en beelden), Meemortel 15A ( Schilderijen), Pr. Mauritsstraat 6 (schilderijen en keramiek). Budel-Schoot: Grootschoterweg 119 ( ‘De Reinder’ – beelden en tekeningen), Stationsweg 27 ( keramiek en tekeningen) Budel Dorplein: Liedekerkestraat 159 (wanddecoraties)

Op alle locaties ligt voor de bezoeker een routekaart met daarop de te bezoeken locaties met vermelding van de naam van de exposerende kunstenaars en de daarbij behorende kunstdiscipline. Het bezoek aan deze kunstroute is gratis evenals de ter beschikking gestelde routekaart. De locaties zijn o.m. herkenbaar aan de vlag van de gemeente Cranendonck die is aangebracht. Meer informatie vindt u op www.cutuurcraan.nl/agenda