Derde ‘Vinyl-Luister-Spot’ in Theater de Huiskamer

De derde editie van ‘Vinyl-Luister-Spot’ vindt plaats op zondag 13 januari in Theater de Huiskamer. Te gast zijn o.a. de muziekliefhebbers: Gerard Kessels (72; o.a. columnist Dagblad de Limburger en o.a….Derde ‘Vinyl-Luister-Spot’ in Theater de Huiskamer

13-01-2019 08:46 – Ingezonden door Redactie

De derde editie van ‘Vinyl-Luister-Spot’ vindt plaats op zondag 13 januari in Theater de Huiskamer. Te gast zijn o.a. de muziekliefhebbers: Gerard Kessels (72; o.a. columnist Dagblad de Limburger en o.a. oud-correspondent Bonn en Rome), Jan Sonnemans (58; o.a. beheerder/manager muziekcentrum De Bosuil) en Loes Poell (62; gepensioneerd docent). Bijzondere gasten in deze editie zijn de zussen Loes en Marijke Smits. Hun onlangs overleden broer, Rock Smits (Budel; 1948 -2018), heeft zijn gehele rock&roll en rock/pop vinylcollectie aangeboden aan Vinyl Luister Spot. De opbrengst gaat op speciaal verzoek van Rock Smits naar de ‘Chipala’ school in Malawi, het jubileumproject van de jubilerende Philips van Horne. De verkoop van de ‘Smits- collectie’ start ná afloop van het programma.

De presentatie van ‘Vinyl-Luister-Spot’ is in handen van Jos de Graaff en Jan Leenders.
Het theatercafé gaat om 13.00 uur open. Om 14.00 uur stipt start het programma. Om ca. 16.15 uur is er nog een gezellige nazit en start de verkoop van Vinyl. De toegang is gratis! De volgende twee bijeenkomsten zijn op de zondagen 10 februari en 24 maart 2019.
Platenliefhebbers die mee willen werken aan de twee volgende edities kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op www.theaterdehuiskamer.nl. of via een mail naar Jos de Graaff: josdegraaff@hotmail.com Zie ook Facebook-pagina: Vinyl Luister Spot

Powered by Blog Grabber