‘Die Freude’: Klassiek in Noord-Limburg

Op zondag 16 december om 15.00 uur is er wederom een klassiek concert in de kerk van Overpelt- Fabriek, georganiseerd door CC Palethe.‘Die Freude’: Klassiek in Noord-Limburg

11-12-2018 10:26 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 16 december om 15.00 uur is er wederom een klassiek concert in de kerk van Overpelt- Fabriek, georganiseerd door CC Palethe. “I Solisti” is ontstaan uit het blazerscochet I Solisti del Vento en is uitgegroeid tot een internationaal gewaardeerd muziekensemble. Zij brengen een hoogstaand maar toch laagdrempelig programma met werken van Beethoven, Prokofiev en de Vlaamse componist De Maeyer. Onder de titel ‘Die Freude’ koos I Solisti drie kamermuziekwerken vol vitale speelvreugde en oprechte charme. Klassiek in Noord-Limburg is een samenwerkingsverband tussen CC Palethe Overpelt en CC De Adelberg Lommel. Tickets reserveren kan via www.palethe.be of 0032 11-645952.

Powered by Blog Grabber