Digitaal café met als thema WhatsApp

Op 31 oktober organiseert Bibliotheek De Kempen een presentatie waar speciaal aandacht is voor het gebruik van WhatsApp. De presentatie begint om 13.30 uur en duurt ca. 30 minuten.Digitaal café met als thema WhatsApp

25-10-2018 06:17 – Ingezonden door Redactie

Op 31 oktober organiseert Bibliotheek De Kempen een presentatie waar speciaal aandacht is voor het gebruik van WhatsApp. De presentatie begint om 13.30 uur en duurt ca. 30 minuten. Veel mensen hebben een smartphone en zouden graag gebruik maken van WhatsApp. Tijdens deze presentatie laten we zien hoe u WhatsApp installeert, maar worden ook de mogelijkheden besproken: reageren op een berichtje, foto’s of video’s delen met meerdere personen, een berichtje inspreken en nog veel meer.Na de presentatie kunt u met uw vragen terecht bij onze vrijwilligers. Heeft u belangstelling? Dan kan u aanmelden via www.bibliotheekdekempen.nl/aktiviteitenshop of budel@bibliotheekdekempen.nl of 085-7733283. Het digitaal café is dé plek om van alles te weten te komen over het gebruik van internet en digitale apparaten. In een fijne informele sfeer, onder het genot van koffie of thee staan we iedere 2 weken voor u klaar. Voor data: www.bibliotheekdekempen.nl

Powered by Blog Grabber