Digitaal café: veilig op het internet

Onder het motto Iedereen digitaal organiseert Bibliotheek De Kempen om de 2 weken op woensdag van 13.30 uur tot 15.30 uur een digitaal café in de bibliotheekvestiging van Budel. Op woensdag 12 december om 13.30 uur is er een themapresentatie over ‘Veilig op internet ’, duur ca. 30 minuten.Digitaal café: veilig op het internet

06-12-2018 12:16 – Ingezonden door Redactie

Onder het motto Iedereen digitaal organiseert Bibliotheek De Kempen om de 2 weken op woensdag van 13.30 uur tot 15.30 uur een digitaal café in de bibliotheekvestiging van Budel. Op woensdag 12 december om 13.30 uur is er een themapresentatie over ‘Veilig op internet ’, duur ca. 30 minuten. Tijdens deze bijeenkomst worden kenmerken van betrouwbare websites en apps besproken. Waar moet u op letten en hoe voorkomt u problemen.Iedereen is van harte welkom.

U kunt tijdens het digitale café uiteraard ook vragen stellen over internet, apps, tablets, laptop of smartphone en over veilig werken op uw pc. Het digitale café is voor iedereen vrij toegankelijk en vindt steeds plaats iedere 2 weken op woensdag van 13.30 tot 15.30 uur, in de bibliotheekvestiging van Budel. Het is prettig als u uw eigen tablet, laptop of smartphone meeneemt.  Iedereen kan digitaal wijzer worden. Meer info op www.bibliotheekdekempen.nl  

Powered by Blog Grabber