Dikke madammen schilderen

HAMONT-ACHEL – De leden van Femma Hamont mochten op donderdag 14 maart een workshop ‘Dikke madammen schilderen’ volgen. Dit gebeurde onder begeleiding van lesgeefster, Ilse Van der Aelst.Dikke madammen schilderen

25-03-2019 14:20 – Ingezonden door Redactie

HAMONT-ACHEL – De leden van Femma Hamont mochten op donderdag 14 maart een workshop ‘Dikke madammen schilderen’ volgen. Dit gebeurde onder begeleiding van lesgeefster, Ilse Van der Aelst. Een 15 tal talentvolle Femma Dames van Hamont beleefden een eerste “schilderbeleving”. Het schilderen met acryl op een voorgetekend canvas. Het bepalen van eigen kleuren- eigen stijl naar een gekozen innemend voorbeeld gaf prachtige resultaten. Trots naar huis met de schilderij. Dankjewel lesgeefster Ilse en het Femma team van Hamont voor deze schilderervaring! Meer info over de activiteiten van Femma HAmont is te vinden op de Facebookpagina van Femma Hamont. Foto en tekst: Jacqueline Joosten-Segers, Femma-lid.

Powered by Blog Grabber