Dit weekend: Getekend Lommel

“Getekend, Lommel” is een nieuw, ambitieus strip- en kinderboekenfestival dat plaats zal vinden op zondag 7 april in Cultuurcentrum De Adelberg in het hartje van de Noord-Limburgse stad Lommel.Dit weekend: Getekend Lommel

08-04-2019 18:40 – Ingezonden door Redactie

“Getekend, Lommel” is een nieuw, ambitieus strip- en kinderboekenfestival dat plaats zal vinden op zondag 7 april in Cultuurcentrum De Adelberg in het hartje van de Noord-Limburgse stad Lommel. Het festival zal zowel aandacht schenken aan strips & kinderboeken als aan allerlei randactiviteiten (workshops, signeersessies, live draws, randanimatie…) die gelinkt zijn met strips of kinderboeken: tekenaars, uitgeverijen & standhouders zullen hun beste beentje voorzetten! Ook HAC-cartoonist Ragnar (Stijn Lodewijks) zal aanwezig zijn! Dit strip- en kinderboekenfestival gaat door op 7 april van 10.00 uur tot 17.00 uur in CC De  Adelberg (Adelbergpark 1) in Lommel. Voor meer info surf naar www.getekendlommel.wordpress.com

Powered by Blog Grabber