Dorine Wiersma in De Smeltkroes

MAARHEEZE – Op zaterdag 6 april presenteert AK De Smeltkroes cabaretière Dorine Wiersma.Dorine Wiersma in De Smeltkroes

02-04-2019 11:37 – Ingezonden door Redactie

MAARHEEZE – Op zaterdag 6 april presenteert AK De Smeltkroes cabaretière Dorine Wiersma. Ze speelt haar nieuwe programma “Gaan we katten?”

“Een beukpartij op hoog muzikaal en literair niveau” en “een zalig programma”. De recensie van De Theaterkrant is duidelijk: ook het vijfde theaterprogramma van Dorine Wiersma is er eentje om niet te missen. Niet eerder liet Dorine zo begeesterd van zich horen. Met rake verbale, maar vooral muzikale klappen slaat ze vrolijk om zich heen en zet ze haar nagels in het leven van vandaag. Want er valt een hoop te katten. Bijvoorbeeld op mensen met een vermeende glutenallergie, op brutale senioren die denken dat de hele wereld om hen draait en op de vele BN’ers, waarvan niemand weet waarom ze BN’er zijn geworden. Ook deze voorstelling zit weer vol met virtuoze gitaarliedjes in muziekstijlen uit alle windrichtingen, gecombineerd met vakkundig geschreven teksten in de traditie van Kees Torn, Ivo de Wijs en Drs. P. De voorstelling gaat door op 6 april, om 20.30 uur. De inkom bedraagt €16,50. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.de-smeltkroes.nl, telefonisch reserveren kan alleen op de dag van de voorstelling via 0031 495-593219. De Smeltkroes is gelegen aan de Kijkakkers 1 in Maarheeze.

Powered by Blog Grabber