Download de sv Budel-app!

BUDEL – In de afgelopen weken is de commissie PR & Communicatie uitgebreid en dat heeft meteen zijn vruchten afgeworpen.Download de sv Budel-app!

22-03-2019 12:30 – Ingezonden door Redactie

BUDEL – In de afgelopen weken is de commissie PR & Communicatie uitgebreid en dat heeft meteen zijn vruchten afgeworpen. Dankzij Toon Vlassak is bij sv Budel in de kantine de Club TV klaargemaakt voor gebruik en in dezelfde week is ook de app van sv Budel geïntroduceerd. In de komende weken zal hij nog verder geoptimaliseerd worden, maar hij is al klaar voor gebruik. Download de app ‘Voetbalassist’ en kies dan voor het team ‘Budel’ en dan is de app meteen klaar voor gebruik. Op de website van sv Budel zijn alle functionaliteiten van de app te vinden, want dankzij de app kan je bijvoorbeeld ook live tussenstanden van je eigen team publiceren!

Powered by Blog Grabber