Driekoningenzingen door De Piccolo’s

Zaterdag gingen, naar jaarlijkse traditie, het kinder- en jeugdkoor De Piccolo’s op pad door de straten van Boseind om driekoningen te zingen aan de mensen hun deur. Dit doen ze enerzijds zodat het bredere…Driekoningenzingen door De Piccolo’s

10-01-2019 15:53 – Ingezonden door Redactie – Foto’s Jean Vandijck

Zaterdag gingen, naar jaarlijkse traditie, het kinder- en jeugdkoor De Piccolo’s op pad door de straten van Boseind om driekoningen te zingen aan de mensen hun deur. Dit doen ze enerzijds zodat het bredere publiek kan kennis maken met het koor en anderzijds vaart hun kas er natuurlijk ook wel bij. Helaas waren veel mensen niet thuis en hebben ze ook niet alle straten kunnen doen (sorry aan de mensen die ze hebben moeten overslaan!), maar ook dit jaar hebben de Koningen er weer voor gezorgd dat er een mooi bedrag is bijeen gesprokkeld!
De opbrengst wordt gebruikt om in de zomer op kamp te gaan met het instap- en kinderkoor (de bestemming is nog een verrassing…). Daarnaast kan het geld ook goed gebruikt worden voor de musical die ze op 19 en 20 april zullen uitvoeren in CC Palethe!

Foto Jean Vandijck

Powered by Blog Grabber