Dringende oproep!

Onder het motto: “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst” organiseert de Buulder Buk ook jaarlijks de Jeugdbontemiddag. Gelukkig mogen we elk jaar rekenen op een groot aantal deelnemers. Wat dat aangaat…Dringende oproep!

13-01-2019 08:38 – Ingezonden door Redactie – Foto Jos Meusen

Onder het motto: “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst” organiseert de Buulder Buk ook jaarlijks de Jeugdbontemiddag. Gelukkig mogen we elk jaar rekenen op een groot aantal deelnemers. Wat dat aangaat zit het wel goed. En ook de bezoekers zijn er elk jaar massaal. Dat vraagt allemaal wel om een stukje organisatie om dit allemaal in goede banen te kunnen leiden. Hier en daar een keer wat bijsturen, een keer aanmoedigen en heel soms ook wel eens wat afremmen. Wij zijn als Buulder Buk heel erg dringend op zoek naar mensen die deze taak op zich willen nemen. Heb jij zin om samen met heel veel kinderen uit Buul en omstreken een fantastische Jeugdbontemiddag te maken, dan hebben we jou nodig. Stuur even een mailtje naar voorzitter@buulderbuk.nl en we komen snel met elkaar in contact.

Powered by Blog Grabber