Dubbelconcert van “Dries” en His Trust Fund in Elzenhoeve

Zaterdagavond 23 februari belooft weer een mooie muzikale avond te worden met twee singer-songwriters van formaat. Cultuurpodium Elzenhoeve presenteert een dubbelconcert van Dries Bongaerts en His Trust Fund die een intiem luisterconcert geven.Dubbelconcert van “Dries” en His Trust Fund in Elzenhoeve

22-02-2019 10:55 – Ingezonden door Redactie

Zaterdagavond 23 februari belooft weer een mooie muzikale avond te worden met twee singer-songwriters van formaat. Cultuurpodium Elzenhoeve presenteert een dubbelconcert van Dries Bongaerts en His Trust Fund die een intiem luisterconcert geven.

Dries Bongaerts is een ruwe diamant die de voorbije jaren werd geslepen in kroegen, clubs en op festivals. Zang, gitaar, mondharmonica en een niet te vermijden doorleefde stem: veel puurder kan een singer-songwriter haast niet klinken. Donkere Indiefolk met invloeden als Bob Dylan, Will Oldham en Ry Cooder. In Vlaanderen is Dries Bongaerts bekend als de charismatische frontman van de Antwerpse/Limburgse band New Rising Sun. Dries bracht solo het album ‘For the Light in Thy Heart’ uit dat uitstekend werd ontvangen in een uitverkochte Rataplan (Antwerpen) en tot nu toe louter positieve recensies opleverde. His Trust Fund is het project van singer-songwriter Philippe François dat meandert tussen country à la Phosphorecent en film noir à la Timber Timbre en Flying Horseman. Philippe weet dat het hoogste goed van de mens het kapitaal van het hart is. Zoals alle grootmeesters van het lied put hij uit eigen ervaringen om de wereld om hem heen naar zijn hand te zetten. His Trust Fund is de cocon die hij om zijn liederen gesponnen heeft. Liederen recht uit het hart… van weemoed en euforie, verlangen en verslagenheid dobberen op de duistere, breekbare zee van fijnbesnaard geluid.

De muziekavond op zaterdag 23 februari gaat om 20:30 uur van start en de zaal is open vanaf 19:30 uur. Entree: € 12,50 p.p. Meer informatie is te vinden op www.elzenhoeve.eu.
Locatie: Elzenhoeve – Elsendijk 1 – 5575 XG Luyksgestel.

Powered by Blog Grabber