Earth Hour in het Hageven

Op zaterdag 30 maart van 20u30 tot 21u30 gaat het licht uit over de hele wereld tijdens Earth Hour.Earth Hour in het Hageven

13-03-2019 12:09 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 30 maart van 20u30 tot 21u30 gaat het licht uit over de hele wereld tijdens Earth Hour. Ook in het Hageven te Pelt hebben we voor jullie een gepaste activiteit voorzien. Deze gaat door tussen 19.30 uur en 22.00 uur. Onze sterrenvrienden van ECNS geven jullie een voorstelling over het heelal, sterrenstelsels, hemellichamen en nemen jullie vervolgens mee het Hageven in, zodat jullie de sterrenhemel kunnen aanschouwen met telescopen. Achteraf bieden we warme drankjes, frisse pintjes en lekkere kaasjes aan in een ‘met kaarsen verlichte’ bezoekerscentrum! Gezelligheid troef! Prijs: 2 euro.

Powered by Blog Grabber