Een avond James Last in het Munttheater

Hét recept voor een heerlijk avondje uit: pure, eerlijke muziek zorgen voor een goed humeur bij het publiek. Als iemand dit kon, dan was het wel James Last. En dat inspireerde Rolf Kaulard met zijn orkest…Een avond James Last in het Munttheater

14-12-2018 11:15 – Ingezonden door Redactie

Hét recept voor een heerlijk avondje uit: pure, eerlijke muziek zorgen voor een goed humeur bij het publiek. Als iemand dit kon, dan was het wel James Last. En dat inspireerde Rolf Kaulard met zijn orkest dan weer tot dit concert: op vrijdag 14 december kunt u genieten van een avond vol jaren `60 en `70 hits van diezelfde James Last. De 13-koppige band presenteert een professionele show en neemt het publiek mee op een muzikale reis met instrumentale hits uit de gloriedagen van James Last. De muziek wordt met veel aandacht voor detail gespeeld, met de kenmerkende eenvoud van de meester zelf! Te zien op vrijdag 14 december om 20:15 uur in het Munttheater in Weert. Tickets kosten € 23,50  incl. theaterdrankje. Tickets en info: www.munttheater.nl of via de Theaterkassa.

Powered by Blog Grabber