Een harmonieus retourtje Hamont – Amerika

Op 26 december organiseert de Kon. Harmonie St.-Cecilia weer haar jaarlijks winterconcert. Na de succesvolle musical-editie van vorig jaar, probeert de harmonie, samen met de Muziekschool Grensland, de…Een harmonieus retourtje Hamont – Amerika

22-12-2018 18:16 – Ingezonden door Redactie

Op 26 december organiseert de Kon. Harmonie St.-Cecilia weer haar jaarlijks winterconcert. Na de succesvolle musical-editie van vorig jaar, probeert de harmonie, samen met de Muziekschool Grensland, de Notenkrakers en de Jeugdharmonie Hamont-Schoot, weer hoge ogen te gooien en gaan we de Amerikaanse toer op. Er is prachtige muziek aan de overkant van de Atlantische Oceaan, maar of alles rozengeur en maneschijn is in het land van Trump…..? Kom het allemaal beleven op woensdag 26 december om 19.30 uur in de Posthoorn te Hamont. Zoals steeds is de toegang gratis! Meer info op https://www.facebook.com/events/560440701068552/

Powered by Blog Grabber