Een ode aan Neil Diamond

PELT – Op zaterdag 6 april brengt het orkest KF Dommelgalm Neerpelt samen met Leendert De Vis en tal van andere solisten een tweede editie van Let’s play Neil Diamond.Een ode aan Neil Diamond

30-03-2019 10:27 – Ingezonden door Redactie

PELT – Op zaterdag 6 april brengt het orkest KF Dommelgalm Neerpelt samen met Leendert De Vis en tal van andere solisten een tweede editie van Let’s play Neil Diamond.  In 2017 werd Neil Diamond’s 50 jarig jubileum in Neerpelt gevierd met een geslaagde concertavond “Let’s play Neil Diamond” als voorbode op zijn helaas laatste concert optreden. De ziekte van Parkison noodzaakte hem vorig jaar om te stoppen met live optredens. Sindsdien ontvingen wij dan ook meermaals de vraag om Neil Diamond’s grootste klassiekers nog eens terug life te brengen met orkest in ons regio. Het aanbod van Leendert De Vis om als gastsolist aan te treden kwam dan ook zeer goed uit om de productie “Let’s Play Neil Diamond part 2” op de kalender te plaatsen.  Samen met Werner Vanderlinden, Valere Timmers en Jessie Cloostermans brengen we de meeste legendarische songs uit het zeer uitgebreide oeuvre, een van de beste singer/songwriters van allertijden.
Naast de prachtige muziek uit Jonathan Livingston Seagull, geschreven door Richard Bach, brengen wij diverse grote hits/kaskrakers (zoals Beautiful Noise, Cracklin Rosie,…) Het geheel wordt u gebracht door het orkest Dommelgalm, aangevuld met gitaren, piano, een ritmesectie en voornoemde solisten. En als klap op de vuurpijl brengt Eddy Baeten, trompettist en zanger/performer uit de eigen rangen van K.F. Dommelgalm “Sweet Caroline”. Kortom: een wervelende show afgewisseld met een fraaie videoprojectie; een muzikaal eerbetoon aan de levende legende Neil Diamond. Reserveren en info: 0032 494817180 of via www.dommelgalm.be Tickets kosten €10 in voorverkoop, €12 aan de kassa. De aanvang is om 20.15 uur in Dommelhof, Toekomstlaan 5 in Neerpelt.

Powered by Blog Grabber