Eerste elftal thuis onderuit

KFC speelt deze weken tegen ploegen van onderaan de rangschikking. Het moet hen in staat stellen om hun toppositie in de klassering vast te houden. Zaterdagavond was de eerste kans de punten te pakken…Eerste elftal thuis onderuit

11-02-2019 12:20 – Ingezonden door Redactie – Foto’s kfchamont99.be

KFC speelt deze weken tegen ploegen van onderaan de rangschikking. Het moet hen in staat stellen om hun toppositie in de klassering vast te houden. Zaterdagavond was de eerste kans de punten te pakken tegen de bezoekers uit Stal Sport. Prins Davy II mocht, samen met zijn gevolg van de CV De Teutepeuters, de aftrap geven, nadat hij vooraf enkele verdienstelijke leden van de club had gedecoreerd in de Orde van de Onderwie-ezer. Prins Davy is een van de weinige prinsen ooit met een voetbalverleden bij KFC en is trouwens nog steeds zeer actief als jeugdtrainer van de categorie U12.

Helaas werd er ondanks de aftrap door Prins Davy II- verloren met 0-2. In HAC Weekblad staat een wedstrijdverslag van de match tegen deze ‘angstgegner’.

Powered by Blog Grabber