Eerste tip voor de gouden eieren

Vorige week werd het nieuwe aha!-programma bekendgemaakt. Kleppers als Stan van Samang, The Scabs, Radio Guga, Jens Dendoncker, Frank Boeijen, Scala, Begijn Le Bleu en Otto-Jan Ham staan broederlijk langs…Eerste tip voor de gouden eieren

07-05-2018 12:17 – Ingezonden door Redactie

Vorige week werd het nieuwe aha!-programma bekendgemaakt. Kleppers als Stan van Samang, The Scabs, Radio Guga, Jens Dendoncker, Frank Boeijen, Scala, Begijn Le Bleu en Otto-Jan Ham staan broederlijk langs minder bekende, maar daarom geen minder grote talenten als Portland, Sonico en vele anderen. Om de traditie hoog te houden en het nieuwe aha!-seizoen écht op gang te trappen organiseert het UiTpunt ook dit jaar een heuse zoektocht doorheen de stad. “Er werden daarom 5 gouden tickets verstopt in de 4 verschillende kerkdorpen van Hamont-Achel.”

De eerste tip over de precieze vindplaats is zojuist bekend gemaakt (zie afbeelding). Wie een ticket weet op te sporen in Achel-Statie, Achel-Centrum, Hamont-Centrum of Hamont-Lo wint zo een exclusief aha!-jaarabonnement.

Powered by Blog Grabber